Технологічні рішення для заморожених ягід

Сектор ягідництва в Україні проходить активний і динамічний процес розвитку.

Виробництво свіжої та замороженої ягоди забезпечують швидкий розвиток ягідного сектора України та потребують при цьому високих стандартів якості продукції.

Оптичне сортування заморожених ягід – це важливий етап підготовки продукту до продажу, адже можливо задати для кожної ягоди необмежену кількість програм сортування та очищувати сировину відповідно до вимог конкретного покупця.

Фотосепаратор – технологічне обладнання, яке використовується для розділення заморожених ягід за принципом оптичного сортування. Він призначений для фінішного сортування ягід, таких як лохина, чорниця, малина, грис, обліпиха, жимолость, журавлина, кизил, бузина та інші.

Дефекти заморожених ягід, що можуть бути видаленими за допомогою фотосепаратора:

  •  гниль, недозрілі ягоди, пошкоджені плоди, та ін.
  •  сторонні дефекти ➡ листя, гілки, камінці, комахи тощо, навіть, якщо вони такого самого кольору, як і хороший продукт.

Фотосепаратор ™Meyer – це оптична сортувальна машина з кольоровими камерами високої роздільної здатності, що можуть виявити дефект від 0,0025 мм2 та вбудованою AI Функцією "Глибокого навчання", що дає можливість бачити продукт у 3D відображенні для отримання найкращого результату сортування. Машина має оригінальний віброживильник для заморожених ягід та користувацький алгоритм ідентифікації сировини.

Таким чином, фотосепаратор є невіддільною частиною виробництва заморожених ягід та дає можливість досягти стабільно високої якості продукту.

Читайте також
26.09.2022

Під час роботи фотосепаратора, частота роботи ежекторів досягає десятків тисяч спрацьовувань за хвилину. Високочастотні постріли повітрям протягом тривалого часу деформували ежектори, що призводило до зниження результативності оптичного сортування. Для...

05.08.2020

Вертикальні ковшові транспортери виробництва компанії «Оріент Вей» призначені для делікатного транспортування матеріалів, починаючи від зернових і сухих овочів, закінчуючи продуктами не харчового сегменту (хімічних, фармацевтичних, абразивних і ін.)...

02.02.2022

Вирощування соняшнику стає все більш привабливим напрямком бізнесу у всьому світі. Україна – один з основних виробників цієї культури та входить до десятки країн-лідерів з виробництва олійних культур. За інформацією Державної служби статистики Укр...

Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов