Технологія «Глибокого Навчання» від компанії Meyer

Через велику різноманітність сільськогосподарських культур та несприятливих факторів, таких як час висадження та навколишнє середовище, що впливають на якість урожаю, з'являються дефекти з надзвичайно складними характеристиками кольору та форми, що впливають на якість та вигляд готового продукту.

Виходячи з потреб ринку в модернізації та автоматизації переробних підприємств для досягнення високої якості продукції, на початку 2022 року, компанія Meyer анонсувала вихід удосконалених моделей фотосепараторів із технологією «Глибокого навчання».

Що ж таке технологія «Глибокого навчання» і в чому її переваги?

Ще на етапі виробництва оновленого оптичного сортувальника™ Meyer, вбудовується додатковий модуль АІ, що надає алгоритм точного налаштування фотосепаратора для видалення всіх дефектів сировини, які заявляє замовник. В АI процесорі створюються моделі даних з усіх видів домішок, які можуть бути в продукті.

Види домішок

 Фотосепаратори попереднього покоління робили сортування за:

  1. Кольором (відмінності у кольорах та відтінках продукту)
  2. Формою (явні відмінності форми та розміру продукту)
  3. Сортування за структурою (видалення органічних та неорганічних домішок)

Інфрачервоні багатоканальні камери 3-го покоління з додаванням технології InGaAs окрім каменів, скла, пластика легко розрізняють шкірку горіхів розміром від 1,5 мм. Технологія призменної спектроскопії дозволяє точно виявляти небажані домішки в сировині.

Оптичний сортувальник з функцією «Глибокого навчання» дозволяє визначити та відокремити навіть незначні відмінності у формі, кольорі та структурі за допомогою тривимірного відтворення зображення продукту.

Такі домішки, як склероція у соняшнику, пріле зерно, колоте зерно, невловимі відмінності у кольорі тепер можуть бути визначені та одночасно видалені за 1 цикл сортування.

Компанія Meyer завжди орієнтується на потреби клієнтів та ніколи не йде на компроміси щодо якості обладнання, що виробляється. Фотосепаратори  ™️Meyer відповідають високим стандартам якості та досягають результату 99,99% чистоти сортування.

 

 

Читайте також
26.06.2024

У рамках співпраці з проєктом USAID “Економічна підтримка України”, компанія "Оріент Вей" виконала постачання та встановлення обладнання для релокованого аграрного підприємства в м.Умань, Черкаської області. Зокрема, було встановлено оновлен...

10.04.2024

У сучасному агропромисловому секторі якість і безпека сировини є ключовими факторами успіху. Через різноманіття сільськогосподарських культур та вплив негативних факторів, таких як час посіву, погодні умови та навколишнє середовище, у готовій продукці...

11.06.2020

ТОВ "Оріент Вей" ексклюзивний представник "Meyer Optoelectronic" в Україні, Молдові та Грузії надає послуги по підбору оптичних сортувальників для вирішення конкретних задач саме Вашого виробництва. Тестове сортування на...

Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов