Технологія «Глибокого Навчання» від компанії Meyer

Через велику різноманітність сільськогосподарських культур та несприятливих факторів, таких як час висадження та навколишнє середовище, що впливають на якість урожаю, з'являються дефекти з надзвичайно складними характеристиками кольору та форми, що впливають на якість та вигляд готового продукту.

Виходячи з потреб ринку в модернізації та автоматизації переробних підприємств для досягнення високої якості продукції, на початку 2022 року, компанія Meyer анонсувала вихід удосконалених моделей фотосепараторів із технологією «Глибокого навчання».

Що ж таке технологія «Глибокого навчання» і в чому її переваги?

Ще на етапі виробництва оновленого оптичного сортувальника™ Meyer, вбудовується додатковий модуль АІ, що надає алгоритм точного налаштування фотосепаратора для видалення всіх дефектів сировини, які заявляє замовник. В АI процесорі створюються моделі даних з усіх видів домішок, які можуть бути в продукті.

Види домішок

 Фотосепаратори попереднього покоління робили сортування за:

  1. Кольором (відмінності у кольорах та відтінках продукту)
  2. Формою (явні відмінності форми та розміру продукту)
  3. Сортування за структурою (видалення органічних та неорганічних домішок)

Інфрачервоні багатоканальні камери 3-го покоління з додаванням технології InGaAs окрім каменів, скла, пластика легко розрізняють шкірку горіхів розміром від 1,5 мм. Технологія призменної спектроскопії дозволяє точно виявляти небажані домішки в сировині.

Оптичний сортувальник з функцією «Глибокого навчання» дозволяє визначити та відокремити навіть незначні відмінності у формі, кольорі та структурі за допомогою тривимірного відтворення зображення продукту.

Такі домішки, як склероція у соняшнику, пріле зерно, колоте зерно, невловимі відмінності у кольорі тепер можуть бути визначені та одночасно видалені за 1 цикл сортування.

Компанія Meyer завжди орієнтується на потреби клієнтів та ніколи не йде на компроміси щодо якості обладнання, що виробляється. Фотосепаратори  ™️Meyer відповідають високим стандартам якості та досягають результату 99,99% чистоти сортування.

 

 

Читайте також
07.02.2024

Шановні партнери, з настанням Року Дракона у 2024 році, ми висловлюємо вам наші найкращі побажання та сердечні привітання! Нехай цей новий місячний цикл принесе процвітання, радість та реалізацію всіх ваших починань. Нехай дух дракона додасть вам...

30.12.2023

Шановні друзі та партнери!Від щирого серця вітаємо вас з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим!Нехай ці свята принесуть вам тепло, приємні моменти та залишать по собі теплі спогади.Бажаємо, щоб Різдвяна зірка освітила ваш шлях у новому році, прин...

25.10.2023

З 19 по 22 жовтня 2023 року компанія "Оріент Вей" успішно представила своє обладнання на міжнародній агропромисловій виставці "Moldagrotech"(autumn) у Кишиневі, Республіка Молдова. Гості та відвідувачі виставки проявили великий...

Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов