Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов
Чіткі вимоги до безпеки харчових продуктів, які регулюють нормативні акти HACCP, визначають важливість виявлення сторонніх предметів в харчових продуктах та інгредієнтах.
Для точного контролю якості продукції, сучасні виробництва впроваджують обладнання рентгенівського контролю, також звані рентген-детекторами. Ця концепція гарантує виробникам відповідність міжнародним стандартам якості виробленої продукції.
На відміну від металодетекторів, рентген-детектори використовують інший метод виявлення забруднень сировини сторонніми частинками, який заснований на рентгенівському випромінюванні, а не на електромагнітному. Завдяки цьому, промислові рентгени здатні виявити забруднювачі, недоступні для метал-детекторів:
дроти й кульки з нержавіючої сталі

Використовуються для нефасованих харчових продуктів: овочі та ягоди, снеки, горіхи, напівфабрикати, гриби, інше.


Зупиняють виробничу лінію або видаляють небажаний продукт за допомогою пневматичного штовхача, маятникового важеля, відкидної полиці, форсунків.
1. Продукт сортування подається в бункер віброживильника й далі на транспортерну стрічку детектора



Впровадження оптичних сортувальників кардинально змінило процеси автоматизації на харчових підприємствах, забезпечуючи підвищення продуктивності та стандартизацію якості готової продукції. Ключовим технологічним компонентом цих систем є піксельна матр...
У контексті стрімкого розвитку міжнародної харчової промисловості, регулятивні норми Європейського Союзу щодо безпеки продуктів харчування вирізняються найбільшою суворістю та деталізацією серед світових стандартів. Для експортерів, орієнтованих н...
Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов