Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов
Чіткі вимоги до безпеки харчових продуктів, які регулюють нормативні акти HACCP, визначають важливість виявлення сторонніх предметів в харчових продуктах та інгредієнтах.
Для точного контролю якості продукції, сучасні виробництва впроваджують обладнання рентгенівського контролю, також звані рентген-детекторами. Ця концепція гарантує виробникам відповідність міжнародним стандартам якості виробленої продукції.
На відміну від металодетекторів, рентген-детектори використовують інший метод виявлення забруднень сировини сторонніми частинками, який заснований на рентгенівському випромінюванні, а не на електромагнітному. Завдяки цьому, промислові рентгени здатні виявити забруднювачі, недоступні для метал-детекторів:
Використовуються для нефасованих харчових продуктів: овочі та ягоди, снеки, горіхи, напівфабрикати, гриби, інше.
Зупиняють виробничу лінію або видаляють небажаний продукт за допомогою пневматичного штовхача, маятникового важеля, відкидної полиці, форсунків.
1. Продукт сортування подається в бункер віброживильника й далі на транспортерну стрічку детектора
У сучасному світі безпека та якість харчових продуктів мають першочергове значення. Виробники постійно шукають нові способи контролю якості, щоб гарантувати споживачам безпеку своєї продукції. Однією з таких передових технологій є інспекція на рентген-...
Під час роботи фотосепаратора, частота роботи ежекторів досягає десятків тисяч спрацьовувань за хвилину. Високочастотні постріли повітрям протягом тривалого часу деформували ежектори, що призводило до зниження результативності оптичного сортування. Для...
Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов