Вторинна переробка ПЕТ-сировини

Щорічно у світовий океан потрапляє близько 8 млн тонн пластику, що несе згубний вплив на життя його мешканців. Загальносвітовий обсяг перероблення вторинної ПЕТ-сировини досягає 1 млн т / рік.

ПЕТ – легкий та міцний матеріал.  Він ідеально підходить для вторинної переробки. Однак для використання переробленого матеріалу у якості упаковки для їжі та напоїв, ПЕТ повинен бути якісно очищений. 

До початку переробки необхідно позбутися від органічних залишків, металів, ПВХ або забарвленого ПЕТ, для чого слід видалити всі домішки. Матеріал необхідно відсортувати за кольором та складом.

З цими завданнями допоможуть впоратись інноваційні технології

сортування від компанії Meyer

Після 13 років інвестицій в дослідження й розробки,  китайська компанія Meyer впровадила лінійку універсальних сортувальних машин для ПЕТ, які можуть сортувати цілі пляшки, пластівці, горлечка від пляшок, залишки пляшок і кришки, ПВХ.

Технології охоплюють видиме світло та інфрачервоне світло InGaAs, ультрафіолетове світло й різне спектральне розділення й фокусування.

 Рішення для оптичного сортування ПЕТ-матеріалів охоплюють весь процес обробки, від цільної пляшки до ПЕТ-флексів.

 

Фотосепаратори серії KL - розроблені для сортування цільної пластикової тари.  Сортекси оснащені композитною мультиспектральною технологією видимого світла, яка дозволяє реалізувати сортування за:

  • відмінностями по кольору: світло-синій, зелений, червоний, жовтий, білий
  • структурним відмінностям: розподіл РР від РЕ, РЕТ від не РЕТ.

 Продуктивність Фотосепаратору: 3-6 т / год.

Переробка ПЕТ пляшокФотосепаратори серії CG.P - це інтелектуальні оптичні сортувальники для класифікації пластмаси за кольором.  Підходить для сортування ПВХ-пластівців, горлечок від пляшок, обрізків пластику, кришок.  Вони оснащені камерою Ultra HD з природною передачею кольору мікронного рівня для визначення колірної класифікації різних типів пластику.

Продуктивність: 1-6 т / год.

Вторинна переробка флексів

 Фотосепаратори серії CI - це висококласні інтелектуальні сортувальні машини для класифікації флексів за кольором та поділу полімерів згідно з їхніми структурними відмінностями.

  Кольоросортувальник використовує композитну мультиспектральну технологію видимого світла, яка може точно сортувати ПЕТ-пластівці по структурним відмінностям, а також сортувати матеріали за кольорами.

Продуктивність: 1-6 т / год.

Сортувальне обладнання для ПЕТ

 

 Фотосепаратори серії CI-U - оптичні сортувальники для видалення старих або пожовклих ПЕТ-пластівців.  В основному вони використовуються для видалення флуоресцентних лусок та пожовклих часток пластику, які складно виявити неозброєним оком.  Він відрізняється високою точністю ідентифікації та великою продуктивністю.

Видалення небажаних домішок

Читайте також
05.08.2020

Вертикальні ковшові транспортери виробництва компанії «Оріент Вей» призначені для делікатного транспортування матеріалів, починаючи від зернових і сухих овочів, закінчуючи продуктами не харчового сегменту (хімічних, фармацевтичних, абразивних і ін.)...

21.03.2023

Сектор ягідництва в Україні проходить активний і динамічний процес розвитку. Виробництво свіжої та замороженої ягоди забезпечують швидкий розвиток ягідного сектора України та потребують при цьому високих стандартів якості продукції. Оптичне с...

26.09.2022

Під час роботи фотосепаратора, частота роботи ежекторів досягає десятків тисяч спрацьовувань за хвилину. Високочастотні постріли повітрям протягом тривалого часу деформували ежектори, що призводило до зниження результативності оптичного сортування. Для...

Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов