Вертикальні ковшові транспортери С і Т типу

Вертикальні ковшові транспортери виробництва компанії «Оріент Вей» призначені для делікатного транспортування матеріалів, починаючи від зернових і сухих овочів, закінчуючи продуктами не харчового сегменту (хімічних, фармацевтичних, абразивних і ін.)

Основна перевага даного допоміжного обладнання - відсутність просипів продукту.

 Функціональність.  Норії передають матеріал по конвеєру типу горизонтальний-вертикальний-горизонтальний, і мають можливість передачі з безлічі точок подачі в точку приймання.  Матеріал проходить безперервно і без зайвих пересипань, завдяки системі вільного обертання і сили тяжіння, ковші доставляють продукт в місце вивантаження в тому ж вигляді, в якому він був завантажений в ківш.

  Принцип роботи.  Головним принципом норії, є дбайливе  транспортування матеріалу.

Ковші транспортера якісно з'єднані між собою, забезпечують вільне розташування матеріалу і безперервну роботу.  Виготовлені з міцного, литого під тиском, армованого нейлону, з великою товщиною стінки.  За допомогою спеціального кріплення на ланцюзі мають «хитку» особливість.

У норіях передбачені муфти-ковзання для запобігання поломки ковшів в разі непередбачуваної зупинки.

Ланцюг конвеєра.  Рухомі елементи виготовлені з карбонової сталі, мають унікальні сполуки, які не потребують змащення і частого технічного обслуговування.  Технічний процес проходить безшумно і без затримок.  Норії мають нижчий рівень споживання в порівнянні з аналогами, а так само не вимогливі в ремонті та технічному обслуговуванні.

Нижня частина (завантажувальна).  Завантажувальні бункери мають можливість установки в будь-якій горизонтальній частині конвеєра.  Розміри всіх бункерів розробляються з урахуванням потреб вашого виробництва.  Всі елементи обладнані ущільнювачами та направляючими різної форми, що запобігає витоку матеріалу в точці завантаження.

Корпус виконаний так, що дозволяє працювати машині в умовах високого тиску і запобігати проникненню пилу в робочі частини.  Особливість конструкції дозволяє з легкістю проводити очищення від матеріалу і моніторинг роботи норії.

Корпус з вуглецевої сталі пофарбований спеціалізованою порошковою фарбою.

Ліфт забарвлений акриловою порошковою фарбою з антистатичним ефектом.

З'єднання.  Всі складові частини конвеєра міцно з'єднані кріпленням типу болт-прокладка-гайка, що дозволяє адаптувати агрегат під виробничі потреби та за короткий час змінювати висоту конвеєра.

Верхня частина (скидання).  Випускний отвір знаходиться в кінці конвеєра.  Довгий випускний отвір забезпечує повне вивантаження ковшів, зберігаючи конвеєр в чистоті.

  • Стандартна висота вертикальних ковшових транспортерів 4 м
  • У комплекті поставляються двигун і редуктор.
Читайте також
26.09.2022

Під час роботи фотосепаратора, частота роботи ежекторів досягає десятків тисяч спрацьовувань за хвилину. Високочастотні постріли повітрям протягом тривалого часу деформували ежектори, що призводило до зниження результативності оптичного сортування. Для...

21.03.2023

Сектор ягідництва в Україні проходить активний і динамічний процес розвитку. Виробництво свіжої та замороженої ягоди забезпечують швидкий розвиток ягідного сектора України та потребують при цьому високих стандартів якості продукції. Оптичне с...

02.02.2022

Вирощування соняшнику стає все більш привабливим напрямком бізнесу у всьому світі. Україна – один з основних виробників цієї культури та входить до десятки країн-лідерів з виробництва олійних культур. За інформацією Державної служби статистики Укр...

Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов