Технологічні рішення для переробки горіхів

Компанія «Оріент Вей» має багаторічний досвід впровадження технологічних рішень для промислової переробки горіхів: волоський горіх, фундук, арахіс, кеш'ю та мигдаль. Ми пропонуємо рішення для окремих стадій процесу переробки, а також комплексні проєкти для первинного та фінішного сортування горіхів.

Первинне очищення від великих, дрібних та легких домішок – один із важливих етапів переробки горіхів. Повітряно-решетний сепаратор Julite 5XFS видаляє з  горіхів легкі домішки, пил, зіпсований горіх, перегородки, дрібну шкаралупу після розколу. Вібраційне решето може класифікувати сировину на великі, середні та дрібні частинки, використовуючи різні шари сит.

Оптичні сепаратори від компанії Meyer ідеально підходять для фінішного сортування горіхів на всіх етапах технологічної лінії. Вони широко використовуються для підвищення безпеки харчових продуктів, видалення шкаралупи та сторонніх домішок.

Оптичні сортувальники ™Meyer — найкращий вибір для переробників горіхів, яким необхідні високі стандарти якості харчових продуктів.

Основні переваги фотосепараторів ™Meyer для горіхів:

  • Запатентована технологія призменної спектроскопії дозволяє легко розділити шкаралупу, ядро ​​та інші сторонні домішки.
  • Оптичні сортувальники підходять як для невеликих, так і для великих ліній виробництва сухих харчових продуктів.
  • Дбайливе сортування ядра волоського горіха за кольорами з можливістю сортування ядра різних фракцій: половинки (метелик), чверть, восьмушки, крихта.
  • У оптичних сортувальниках Meyer одночасно використовується функція розподілу ядра за кольором та видалення небажаних домішок, таких як скло, каміння, пластик та ін.
  • Фотосепаратори за допомогою функції вторинного сортування, здатні відокремити небажані домішки з вхідної маси горіха, з мінімальним вмістом гідного продукту у відході.
  • Індивідуальне налаштування лотків, дозволяє використовувати різні схеми сортування, в залежності від засміченості вхідної сировини.
  • Новітня аспіраційна система в зоні подачі матеріалу, забезпечує видалення пилу із вхідної сировини.

Функції фотосепараторів:

Розподіл ядра горіхів та шкаралупи

Видалення домішок

  • Оптичний сортувальник ™Meyer видаляє домішки, комбінуючи відмінності у формі, розмірі, кольорі, шкаралупи та інших сторонніх домішок та досягає результату 99,9% чистого продукту

Перевірка наявності зіпсованого ядра в цілому горіху

  • Рентген-детектори можуть сканувати внутрішню частину горіхів та ефективно видаляти зіпсований горіх з основної маси сировини за допомогою стисненого повітря

Розділення ядра за кольором

  • Видалення зіпсованих горіхів та сторонніх домішок з придатної сировини
  • Сортування бланшованих горіхів або горіхів зі шкіркою
  • Сортування ядра за відтінками

Компанія «Оріент Вей» проєктує, встановлює та автоматизує лінії для оптичного сортування горіхів відповідно до індивідуальних вимог клієнтів – від конструкторської розробки проєкту до запуску успішного виробництва.

Сервісна служба компанії «Оріент Вей» забезпечує гарантійне та післягарантійне обслуговування обладнання для оптичного сортування ™Meyer.

 

Читайте також
05.08.2020

Вертикальні ковшові транспортери виробництва компанії «Оріент Вей» призначені для делікатного транспортування матеріалів, починаючи від зернових і сухих овочів, закінчуючи продуктами не харчового сегменту (хімічних, фармацевтичних, абразивних і ін.)...

21.03.2023

Сектор ягідництва в Україні проходить активний і динамічний процес розвитку. Виробництво свіжої та замороженої ягоди забезпечують швидкий розвиток ягідного сектора України та потребують при цьому високих стандартів якості продукції. Оптичне с...

26.09.2022

Під час роботи фотосепаратора, частота роботи ежекторів досягає десятків тисяч спрацьовувань за хвилину. Високочастотні постріли повітрям протягом тривалого часу деформували ежектори, що призводило до зниження результативності оптичного сортування. Для...

Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов