Рішення компанії Meyer для сортування чаю

У зв'язку з постійним підвищенням рівня життя людей, чай як здоровий і модний напій користується популярністю у споживачів й стає все більш популярним на міжнародному ринку.  Водночас з постійним вдосконаленням стандартів імпорту та експорту чаю в Європейському Союзі, Грузії та інших країнах світу, до якості чаю були висунуті суворіші вимоги.

 

Зараз витрати на робочу силу швидко ростуть, у поєднанні з труднощами найму робітників і їх великим потоком.  Брак робочої сили став гострою проблемою для чайної промисловості, яку необхідно вирішувати.  В таких умовах подальше підвищення ефективності виробництва і поступовий перехід до напрямку глибокого перероблення чаю є основною метою більшості чайних підприємств та змістом майбутнього розвитку чайної промисловості.

 

Як провідний постачальник спеціального обладнання для інтелектуальної ідентифікації, компанія Meyer надала високоякісні рішення для сортування і перевірки майже 500 видів матеріалів.  Компанія Meyer займається сортуванням чаю вже понад 12 років, обслуговуючи понад тисячу чайних компаній.

 

1. Рішення для сортування, що охоплює весь процес

Передумовою для переходу чайної промисловості до глибокого перероблення є забезпечення якості та безпеки ланок первинної обробки. Meyer першим впровадив рішення для комплексного сортування і тестування чаю, призначене для охоплення всіх аспектів збору чайного листа, сортування сирого чаю, високоякісного сортування чаю, перевірки домішок і перевірки після пакування, економії витрат на утримання робочої сили й підвищення ефективності при забезпеченні чаю у всіх аспектах  якості та безпеки.

 

2. Технологія сортування свіжого листя чаю

В цей час багато чайних садів по всьому світу підвищили ефективність виробництва чаю та зекономили трудовитрати шляхом застосування машин для збору чаю.  Однак, нині, популярність машин для збору чаю невисока, а обмеження машин для збору чаю відносно великі. 

Наприклад, чайні сади засаджені нерегулярно, чайне листя збираються безсистемно, а чайні гілки численні й нерівномірні, що вимагає ручного вторинного відбору, що забирає багато часу.

Протягом багатьох років Meyer вперше впровадив технологію сортування свіжого чайного листя: один бутон з одним листом, один бутон з двома листами й один бутон з кількома листками та чистими листами.  Збір свіжого листя чаю заклав міцну основу для комплексного механізованого режиму.

 

3. Перший робот для сортування чаю

З підвищенням рівня споживання, люди висувають все суворіші вимоги до якості чаю, а попит на високоякісний чай вдома і за кордоном продовжує зростати. На сьогодні на ринку елітного чаю як і раніше переважає збір вручну з використанням інтелектуальних елементів, а автоматичне обладнання для збору з вищою точністю збору стало нагальною потребою.

 На основі MAGA Meyer створив першого робота для сортування чаю зі штучним інтелектом.  Він об'єднує над чітку систему візуалізації, інтелектуальну систему аналізу AI та високоточну роботизовану руку для повного видалення домішок, таких як бамбук, солома, фруктова шкаралупа, волосся і т.д.

 4. Апарат для рентгенівського контролю чаю

Рентгенівський інспекційний апарат Meyer для чаю включає два типи: чайні листи та чай в упаковці.  Він може виявляти всі види металу, каміння, скла, ґрунту, твердої гуми та пластика, інших злоякісних домішок, змішаних в процесі обробки.  Виявлення небажаних домішок, забезпечує вищу гарантію якості чаю.

 

Оптичний сортувальник і рентгенівська інспекція від Meyer надали високоякісні інтелектуальні рішення для сортування та інспекції більш ніж в 100 країнах і регіонах по всьому світу.  На цей раз рішення Meyer по сортуванню і контролю всього процесу допоможе більшості чайних компаній збільшити сукупний дохід від чаю, допомогти чайним фермерам знизити рівень бідності, сприяти якісному розвитку чайної промисловості й підвищити конкурентоспроможність чайної галузі на міжнародному ринку.

 

Читайте також
26.09.2022

Під час роботи фотосепаратора, частота роботи ежекторів досягає десятків тисяч спрацьовувань за хвилину. Високочастотні постріли повітрям протягом тривалого часу деформували ежектори, що призводило до зниження результативності оптичного сортування. Для...

05.08.2020

Вертикальні ковшові транспортери виробництва компанії «Оріент Вей» призначені для делікатного транспортування матеріалів, починаючи від зернових і сухих овочів, закінчуючи продуктами не харчового сегменту (хімічних, фармацевтичних, абразивних і ін.)...

21.03.2023

Сектор ягідництва в Україні проходить активний і динамічний процес розвитку. Виробництво свіжої та замороженої ягоди забезпечують швидкий розвиток ягідного сектора України та потребують при цьому високих стандартів якості продукції. Оптичне с...

Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов