Основні тенденції в галузі переробки харчових продуктів від MEYER

Зважаючи на сучасні вимоги до якості продуктів, на виробників чекають все більш суворі вимоги та стандарти харчової безпеки якості продукції.

І компанія MEYER впроваджує відразу 3 покращення для цього:

1. Інтелектуалізація в харчовій переробці

Завдяки штучному інтелекту, безконтактного онлайн сервісу, та автоматичного підлаштування обладнання під властивості продукту. Це забезпечує більш надійну роботу виробничих ліній замовника і сервісної підтримки на усіх стадіях використання обладнання.

Безконтакте управління фотосепаратором

2. Скорочення втрат продукції при обробці

На попередніх поколіннях машин при тривалому використанні кольоросортувального обладнання, система всмоктування пилу часто помилялась і всмоктувала разом з пилом і певний відсоток гідної сировини. Це не тільки збільшувало відходи але й зменшувало продуктивність обладнання. Вирішенням стала інтелектуальна система попередження всмоктування гідного матеріалу від компанії Meyer.

3. Підвищення рентабельності виробництв

Завдяки впровадженню новітніх зразків обладнання з розширеними функціональними можливостями стало можливе додавання нових видів продукції (з новими властивостями та належною ціною).

Фотосепаратор онлайн-сервіс

 На сьогодні, головною метою кожного виробника є прагнення зробити так, щоб покупці були повністю впевнені в якості продукції, яку вони купляють.

Читайте також
07.11.2025

Небезпека мікотоксинів залишається пріоритетним викликом для індустрії зернопереробки в глобальному масштабі. Ці токсичні сполуки, що продукуються плісеневими мікроорганізмами, здатні завдавати значної шкоди організму людини та сільськогосподарських тв...

22.09.2025

Впровадження оптичних сортувальників кардинально змінило процеси автоматизації на харчових підприємствах, забезпечуючи підвищення продуктивності та стандартизацію якості готової продукції. Ключовим технологічним компонентом цих систем є піксельна матр...

09.09.2025

У контексті стрімкого розвитку міжнародної харчової промисловості, регулятивні норми Європейського Союзу щодо безпеки продуктів харчування вирізняються найбільшою суворістю та деталізацією серед світових стандартів. Для експортерів, орієнтованих н...

Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов