Конвеєр стрічковий інспекційний виробництва компанії "Оріент Вей"

Інспекційний конвеєр виробництва компанії "Оріент Вей" призначений для контрольної інспекції та переміщення продукту відповідної якості в зону пакування (або іншу технологічну операцію), а невідповідної продукції - в зону відбракування.

 Принцип роботи стрічкового конвеєра

 Для інспекції продукт надходить по пологим склізам на конвеєр, де проводиться огляд сировини.  Оператор видаляє невідповідну продукцію (плоди з дефектами, мінеральні домішки та інше, відповідно до інструкції, що діє на підприємстві Замовника).  Після інспекції, продукт надходить на подальшу технологічну операцію.

 Особливості будови інспекційного конвеєра

Інспекційний конвеєр являє собою зварену раму, на якій встановлено:

  • з одного боку, привід, у вигляді мотор-редуктора, з барабаном приводним, що переміщує стрічку транспортерну;
  • з іншого боку рами встановлений барабан натяжний.

 Конвеєр кріпиться на регульовані стійки.  У нижній частині рами для підтримки стрічки, встановлені підтримувальні ролики, а для її очищення - скребок. Під скребком встановлений піддон для збору сміття, яке зчищають зі стрічки.

Над стрічкою, з обох сторін, встановлені легкознімні огорожі, що утворюють кишені для скидання невідповідної продукції. Знімний скліз-роздільник має три відсіки: центральний - для чистого продукту, бічні відсіки - для відбраковування.  Конструкція огороджень забезпечує простоту обслуговування і санітарної обробки.

Для освітлення інспекційної зони, над стрічкою передбачені люмінесцентні лампи.

Пуск і зупинка конвеєра, а також можливість регулювання швидкості руху стрічки, здійснюється з пульта шафи управління.  Усередині шафи розташований частотний перетворювач для налаштування швидкості руху стрічки.

Збір металевих магнітних включень здійснює магнітоактивний уловлювач.

Конструкція виконана з полірованої нержавіючої сталі.

 Матеріали конвеєра, що контактують з продуктом, дозволені для застосування в харчовій промисловості та відповідають всім вимогам ХАССП (Система якості управління безпекою харчових продуктів).

Конвеєр стрічковий інспекційний компанії "Оріент Вей"

Читайте також
26.09.2022

Під час роботи фотосепаратора, частота роботи ежекторів досягає десятків тисяч спрацьовувань за хвилину. Високочастотні постріли повітрям протягом тривалого часу деформували ежектори, що призводило до зниження результативності оптичного сортування. Для...

05.08.2020

Вертикальні ковшові транспортери виробництва компанії «Оріент Вей» призначені для делікатного транспортування матеріалів, починаючи від зернових і сухих овочів, закінчуючи продуктами не харчового сегменту (хімічних, фармацевтичних, абразивних і ін.)...

21.03.2023

Сектор ягідництва в Україні проходить активний і динамічний процес розвитку. Виробництво свіжої та замороженої ягоди забезпечують швидкий розвиток ягідного сектора України та потребують при цьому високих стандартів якості продукції. Оптичне с...

Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов