Будова і принцип роботи вертикального транспортера ковшового типу

Вертикальний транспортер ковшового типу, який також називається норія - обладнання, яке відповідає всім вимогам заощадження електроенергії, виробничої безпеки, і при цьому практично не потребує техобслуговування в процесі експлуатації.

Функціональність вертикального транспортера

Норії z-подібного типу передають матеріал по конвеєру типу горизонтальний-вертикальний-горизонтальний  і мають можливість передачі з безлічі точок подачі в точку прийому. Матеріал проходить від точки подачі до точки прийому плавно, безперервно і без зайвих пересипань, завдяки системі безрозривного стрічкового з'єднання.

Утримують чаші-ліфти призначені для делікатного транспортування матеріалів.

Принцип роботи. Головним принципом норії, є обережність в транспортуванні матеріалу.

Ковші. Ковші виготовлені з міцного, литого під тиском, армованого нейлону, з великою товщиною стінки. За допомогою унікального гнучкого з'єднання, вони шикуються в безперервний ланцюг без зазорів і дефектів.

Конвеєрна стрічка досить практична і проста в збірці. Складові частини конвеєра можуть бути виготовлені зі сплавів і металів, для використання обладнання в умовах високої температури, високої електропровідності та інших несприятливих умов.

 Ланцюг конвеєра. Рухомі елементи мають унікальні сполуки, які не потребують змащення і частого технічного обслуговування. Технічний процес проходить безшумно і без затримок.

 Нижня частина (завантажувальна). Завантажувальні бункера мають можливість установки в будь-якій горизонтальній частині конвеєра. Розміри всіх бункерів розробляються з урахуванням потреб виробництва. Всі елементи обладнані ущільнювачами та направляючими різної форми, що запобігає витоку матеріалу в точці завантаження.

 Корпус. Корпус виготовлений зі стандартного гнутого листа, але виконаний так, що дозволяє працювати машині в умовах високого тиску і запобігати проникненню пилу в робочі частини.

Так само особливість конструкції дозволяє з легкістю проводити очищення від пилу і контролювати роботу.

З'єднання. Всі складові частини конвеєра міцно з'єднані кріпленням типу болт-прокладка-гайка, що дозволяє адаптувати агрегат під виробничі потреби і за короткий час змінювати висоту конвеєра.

 Верхня частина (скидання). Випускний отвір знаходиться в кінці конвеєра. Довгий випускний отвір забезпечує повне спорожнення чашок, зберігаючи конвеєр в максимальній чистоті.

 Стандартна комплектація норій виробництва компанії «Оріент Вей»:

  1. Доставка в зібраному вигляді;
  2. У комплекті двигун і редуктор;
  3. Стандартна висота 4 м, можливе виготовлення норії під індивідуальні параметри;
  4. Конструкція з огорожею для рухомих частин;
  5. Компоненти конвеєра, для особливої ​​точності, виконані за допомогою лазерної різки;
  6. Кріплення виконане за системою гайка-прокладка-болт, для можливості розширення обладнання;
  7. Ліфт забарвлений акриловою порошковою фарбою з антистатичним ефектом.

Вертикальна норія

Читайте також
26.09.2022

Під час роботи фотосепаратора, частота роботи ежекторів досягає десятків тисяч спрацьовувань за хвилину. Високочастотні постріли повітрям протягом тривалого часу деформували ежектори, що призводило до зниження результативності оптичного сортування. Для...

05.08.2020

Вертикальні ковшові транспортери виробництва компанії «Оріент Вей» призначені для делікатного транспортування матеріалів, починаючи від зернових і сухих овочів, закінчуючи продуктами не харчового сегменту (хімічних, фармацевтичних, абразивних і ін.)...

21.03.2023

Сектор ягідництва в Україні проходить активний і динамічний процес розвитку. Виробництво свіжої та замороженої ягоди забезпечують швидкий розвиток ягідного сектора України та потребують при цьому високих стандартів якості продукції. Оптичне с...

Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов