Успішна участь у виставці "Зернові технології 2016"

З 10 по 12 лютого компанія "Оріент Вей" успішно прийняла участь у Шостій міжнародній виставці інноваційних рішень в зерновому господарстві "Зернові ТЕХНОЛОГІЇ 2016".

Наші гості та відвідувачі виставки проявили величезний інтерес до фотосепараторів відомого виробника "Мейер", ознайомилися з технічними характеристиками, на власні очі переконалися в можливостях та перевагах найсучаснішого сортувального обладнання та професійних рішеннях фахівців нашої компанії.

Дуже приємно було чути теплі слова від наших клієнтів, від невеликих господарств, які тільки розвиваються, орієнтуючись на внутрішній ринок, до найбільших експортно орієнтованих національних компаній, які успішно використовують наше обладнання для сортування різних продуктів і завжди отримують стабільно високу якість, високу продуктивність, прогнозований результат при вкрай низьких експлуатаційних витратах.

Окремо було відзначено високу якість і надійність обладнання "MEYER", відмінну сервісну і технічну підтримку компанії "Оріент Вей", уважне ставлення, розуміння завдань наших клієнтів і завжди доступну і своєчасну допомогу і консультації з будь-яких питань.

Це пояснює, чому продукція Meyer шанована і затребувана не тільки в світі, але і вже більше десяти років успішно експлуатується в Україні.

За цей час ми накопичили величезний досвід, виконуючи найрізноманітніші завдання по сортуванню. Такі рішення дозволяють нашим клієнтам суттєво підвищити прибутковість, швидко окупити свої інвестиції, запропонувати конкурентні продукти, вийти на нові локальні і міжнародні ринки.

В черговий раз компанія "Оріент Вей" була відзначена дипломом виставки.

Прямо на виставці були укладені нові контракти на поставку та обслуговування обладнання, навчання персоналу. Велика кількість представників компаній виробників, компаній з переробки і продажу сільгосппродукції висловили бажання відвідати офіс компанії, щоб детальніше ознайомитися з нашими рішеннями та обладнанням.

Ми завжди раді вам! Телефонуйте і приходьте до нас в гості!

Читайте також
10.04.2024

У сучасному агропромисловому секторі якість і безпека сировини є ключовими факторами успіху. Через різноманіття сільськогосподарських культур та вплив негативних факторів, таких як час посіву, погодні умови та навколишнє середовище, у готовій продукці...

07.02.2024

Шановні партнери, з настанням Року Дракона у 2024 році, ми висловлюємо вам наші найкращі побажання та сердечні привітання! Нехай цей новий місячний цикл принесе процвітання, радість та реалізацію всіх ваших починань. Нехай дух дракона додасть вам...

30.12.2023

Шановні друзі та партнери!Від щирого серця вітаємо вас з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим!Нехай ці свята принесуть вам тепло, приємні моменти та залишать по собі теплі спогади.Бажаємо, щоб Різдвяна зірка освітила ваш шлях у новому році, прин...

Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов