Компанія "Оріент Вей" підтвердила офіційний статус ексклюзивного дистриб'ютора "MEYER" в 2016-2017 роках

З відповідним офіційним візитом українське представництво відвідав керівник департаменту продажів Hefei Meyer Optoelectronic Technology Inc. пан Shi Ji (Щи Цзі).

Він привітав керівників і співробітників компанії "Оріент Вей" зі значними успіхами, підтвердив офіційний статус ексклюзивного дистриб'ютора компанії "Мейер" в Україні, Республіці Молдова та Грузії і урочисто вручив "Сертифікат", згідно з яким компанія "Orient Way" офіційно уповноважена в 2016-2017 роках вести бізнес переговори, продаж, сервісне та технічне обслуговування фотосепараторів (кольоросортувальних машин) і рентген-детекторів виробництва компанії MEYER.

Представник компанії розповів про сучасні розробки, поділився найближчими планами, відповів на ряд питань, що цікавлять клієнтів і фахівців компанії. Розповів про всі переваги продукції і надзвичайно привабливих пропозиціях для наших клієнтів і партнерів.

Компанія "MEYER", маючи більш 25000 партнерів, входить в п'ятірку найбільших в світі і є найбільшим в Китайській Народній Республіці виробником висококласного кольоросортувального обладнання, рентген-детекторів і медичного обладнання. На сьогоднішній день Hefei Meyer Optoelectronic Technology Inc. має найбільший в світі науково-дослідний центр з унікальними розробками в сфері сортування. І ці сучасні і ефективні рішення тепер доступні нашим клієнтам завдяки українському представництву TM "Meyer" - компанії "Оріент Вей".

Пан Shi Ji (Ши Цзі) підкреслив, що найефективніші і передові технічні рішення, сервіс і обладнання Meyer, в тому числі спеціально адаптовані для нашого ринку, доступні покупцям тільки при зверненні через їх офіційного представника - компанію "Оріент Вей".

Він висловив упевненість, що команда "Оріент Вей" впорається з поставленими завданнями настільки ж професійно, з тою ж майстерністю, турботою і розумінням потреб клієнтів, як це вдавалося їй в усі попередні роки повноважного представництва, підтверджуючи девіз компанії "Ми робимо краще, ніж обіцяли! ".

Читайте також
10.04.2024

У сучасному агропромисловому секторі якість і безпека сировини є ключовими факторами успіху. Через різноманіття сільськогосподарських культур та вплив негативних факторів, таких як час посіву, погодні умови та навколишнє середовище, у готовій продукці...

07.02.2024

Шановні партнери, з настанням Року Дракона у 2024 році, ми висловлюємо вам наші найкращі побажання та сердечні привітання! Нехай цей новий місячний цикл принесе процвітання, радість та реалізацію всіх ваших починань. Нехай дух дракона додасть вам...

30.12.2023

Шановні друзі та партнери!Від щирого серця вітаємо вас з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим!Нехай ці свята принесуть вам тепло, приємні моменти та залишать по собі теплі спогади.Бажаємо, щоб Різдвяна зірка освітила ваш шлях у новому році, прин...

Продолжая работу с orientway.com.ua, вы подтверждаете использование сайтом cookies вашего браузера с целью улучшить предложения и сервис на основе ваших предпочтений и интересов